ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ FARFISA EXHITO EX3100C ΕΓΧΡΩΜΗ LCD 4'' ΜΕ 3 ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΠΙΤΟΙΧΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ FARFISA EXHITO EX3100C ΕΓΧΡΩΜΗ  LCD 4'' ΜΕ 3 ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΠΙΤΟΙΧΗ
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 181.04
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 144.83
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
EX3100C
  Διαθέσιμο

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ FARFISA EXHITO EX3100C ΕΓΧΡΩΜΗ  LCD 4'' ΜΕ 3 ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΠΙΤΟΙΧΗ

  • Οθόνη LCD 4'' έγχρωμη, τυπικό μοντέλο με 3 πλήκτρα για το άνοιγμα της πόρτας, αυτόματη ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση και πλήκτρο για άλλη χρήση. Μπορεί να λειτουργήσει με το σύστημα DF6000 αρκεί να συνδυαστεί με τη βάση τοίχου WB3162.
  • Χρώμα θυροτηλεόρασης: Λευκό
  • Οθόνη θυροτηλεόρασης: Έγχρωμη
  • Διαστάσεις θυροτηλεόρασης: Μήκος: 211mm Ύψος: 218mm Βάθος: 62mm

Η Exhito είναι η νέα σειρά της Farfisa και έχει ότι µπορεί να επιθυµεί κάποιος από µια θυροτηλεόραση: ευέλικτη υψηλής τελειότητας τεχνολογία, σχεδιασµένη µε ευχάριστο και καινοτόµο σχήµα. Σχέδιο µε χαρακτήρα, µε λεπτό, διακριτικό προφίλ, παρόλα αυτά µε δυνατή και ανθεκτική κατασκευή. Η Exhito επιτρέπει πολλές δυνατότητες χάρη στα 7 µπουτόν, 2 για ενεργοποίηση της κάµερας και άνοιγµα πόρτας και 5 για κλήσεις ενδοεπικοινωνίας και επιπλέον υπηρεσίες, όπως αποκλεισµό ήχου κουδουνιού. Η θυροτηλεόραση είναι λευκού χρώµατος µε οθόνη 4” έγχρωµη LCD ή ασπρόµαυρη µε γκρι πλαίσιο που µπορεί εύκολα να αντικατασταθεί µε το προαιρετικό πράσινο, µπλε ή ασηµί πλαίσιο που έχει δηµιουργηθεί για να βελτιώσει το διάκοσµο οποιασδήποτε κατοικίας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF  Τεχνικές προδιαγραφές   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Παιδιά συνεχίστε έτσι και σε λίγο καιρό θα μιλούν όλοι για το πόσο επαγγελματίες είστε!

ΜΙΧΑΛΗΣ, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, 12/07/2017