Έξυπνο ρολόι - κινητό ροζ για παιδιά EASYKID-2 Smartwatch με εντοπισμο GPS & Safezone

Έξυπνο ρολόι - κινητό ροζ για παιδιά EASYKID-2 Smartwatch με εντοπισμο GPS & Safezone
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €119.00
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): 113.05
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
EKTK89P
  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ: 30-05-2018

Το EASYKID είναι ένα κινητό τηλέφωνο ρολόι με  εξωτερικό κουμπί SOS. Tα Μοντέλα EASYKID-2 είναι προηγμένα και χρησιμοποιούν εντοπισμό GPS & Safezone

Χαρακτηριστικά Συσκευής

 • Επιπλέον δυνατότητα εντοπισμού GPS & Safezone
 • Αμεση κλήση SOS σε 3 αριθμούς συγγενών
 • Απενεργοποίηση συσκευής ΜΟΝΟ από συγγενή
 • Επιτήρηση παιδιού εξ αποστάσεως & με μονόδρομη επικοινωνία
 • Αυτόνομη sim card
 • Ειδοποίηση συγγενών για χαμηλή στάθμη μπαταρίας
 • Φορτιστής
 • ΕΥΚΟΛΟ – ΠΡΑΚΤΙΚΟ – ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Με παρακαταθήκη τις γνώσεις των έμπειρων επιστημόνων της η EASYSOS παρέχει λύσεις για όλους στον τομέα της προστασίας της υγείας και της ασφάλειας με όχημα την σύγχρονη τεχνολογία. Έτσι μετά το Just Alert, το EASYFON και το Just Alert App, παρουσιάζει ένα καινούριο προϊόν: το EASYKID, που διασφαλίζει ό,τι πολυτιμότερο για κάθε γονέα: τα παιδιά του.

Τα παιδιά αποτελούν μια ευάλωτη κοινωνική κατηγορία. Η ασφάλειά τους εναπόκειται στα χέρια των γονιών τους. Την ίδια στιγμή στην Ευρώπη, σύμφωνα με διεθνή στατιστικά στοιχεία, εξαφανίζονται περίπου 250.000 παιδιά ετησίως.

Τη λύση έρχεται να δώσει το νέο απόκτημα της EasySOS, το EASYKID. Πρόκειται για ένα παιδικό ρολόι-κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένο κουμπί SOS. Όταν το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο, με το πάτημα του SOS κουμπιού, το ρολόι καλεί αυτόματα έως 3 αριθμούς συγγενών.

Φυσικά και οι γονείς ή οι συγγενείς μπορούν να καλέσουν το παιδί οποιαδήποτε στιγμή. Η συσκευή δεν διαθέτει κουμπί απενεργοποίησης και μόνο ο συγγενής μπορεί να το κλείσει. Δεν μπορεί να κλείσει κατά λάθος από το παιδί ή από τρίτο κακόβουλο πρόσωπο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EASYKID:

 • Οι συγγενείς μπορούν να καλέσουν απευθείας στο ρολόι- τηλέφωνο και να έχουν αμφίδρομη επικοινωνία.
 • Το ρολόι μέσω του SOS κουμπιού καλεί πίσω έναν από τους 3 αριθμούς συγγενών, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί. Εάν δεν εντοπίσει τον πρώτο, συνεχίζει να καλεί τον δεύτερο κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση το ρολόι δεν σταματά να καλεί μέχρι να επιτευχθεί επικοινωνία με τους αριθμούς.
 • Ο συγγενής με αποστολή SMS μπορεί να ανοίξει μονόδρομη επικοινωνία με το ρολόι, έτσι ώστε να ακούει τι γίνεται στο χώρο που βρίσκεται το παιδί.
 • Το ρολόι δεν κλείνει από μόνο του ή από το παιδί. Μόνο ο συγγενής μπορεί να το απενεργοποιήσει, στέλνοντας SMS στο ρολόι.
 • Το ρολόι στέλνει αυτόματα SMS στους συγγενείς, όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή.
 • Πρόκειται για ένα καλαίσθητο και απλό στη χρήση ρολόι προκειμένου να είναι εύκολο στη χρήση από μικρά παιδιά

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικές λεπτομέρειες και οδηγίες εγκατάστασης κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος που σας παρέχεται σε μορφή pdf  Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!! π.ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΕΡΕΥΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 04/08/2017
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης