Συσκευή ελέγχου κλιματιστικού AC0080 σε πραγματικό χρόνο μέσω Android&iPhone με έξυπνες λειτουργίες

Συσκευή ελέγχου κλιματιστικού AC0080 σε πραγματικό χρόνο μέσω Android&iPhone με έξυπνες λειτουργίες
Συσκευή ελέγχου κλιματιστικού AC0080 σε πραγματικό χρόνο μέσω Android&iPhone με έξυπνες λειτουργίες
Συσκευή ελέγχου κλιματιστικού AC0080 σε πραγματικό χρόνο μέσω Android&iPhone με έξυπνες λειτουργίες
Συσκευή ελέγχου κλιματιστικού AC0080 σε πραγματικό χρόνο μέσω Android&iPhone με έξυπνες λειτουργίες
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €131.24
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €98.43
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
AC0080
  Διαθέσιμο

Πλήρης  έλεγχος λειτουργίας κλιματιστικού με μια μόνο συσκευή! Κάντε το κλιματιστικό σας πιο έξυπνο, αποκτήστε έλεγχο της λειτουργίας του οποιαδήποτε στιγμή και από παντού, ένω εξοικονομείτε έως και 20% από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος!

Είτε είστε στο γραφείο ή στο supermarketq; Το Aircontrol σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τη λειτουργία του κλιματιστικού σας από μια εφαρμογή, από παντού και οποιαδήποτε στιγμή!

Το AirControl λειτουργεί με WiFi/3G/4G δίκτυα, ενώ δεν απαιτείτε καμία ηλεκτρολογική ή άλλη εργασία για την εγκατάσταση του. Απλά, τοποθετήστε τη συσκευή σε μια πρίζα τοίχου, εντός τους χώρου του κλιματιστικού που θέλετε να ελέγχετε, κατεβάστε και τρέξετε στο κινητό σας την εφαρμογή. Ο έξυπνος οδηγός εγκατάστασης και ρύθμισης της εφαρμογής θα ετοιμάσει για εσάς το AirControl και εντός 2 λεπτών θα είστε έτοιμοι για τη λειτουργία του. Το AirControl είναι συμβατό με 99.8% των κλιματιστικών, που διαθέτουν τηλεχειρισμό. Για τη λειτουργία της συσκευής θα χρειαστεί να έχετε πάντα ενεργοποιημένο το WiFi του χώρου σας, και μόνιμη σύνδεση στο internet.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Εμβέλεια σήματος: Wi-Fi 2.4 GHz b/g/n
  • Ακρίβεια μέτρησης: 99%
  • Σύνδεση με PC: ΟΧΙ
  • Θερμοκρασία / υγρασία: ΝΑΙ / ΝΑΙ
  • Άλλα χαρακτηριστικά: Λειτουργεί με το 99,8% των κλιματιστικών
  • Εφαρμογή για κινητά: Android & iPhone
  • Διαστάσεις Συσκευής: 110x47x65 mm
  • Βάρος: 250 gr

Έλεγχος θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο

Το aircontrol της efergy σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για τη θερμοκρασία του σπιτιού ή του γραφείου σας, ενώ παράλληλα σας δίνει πρόσβαση στη πλήρη λειτουργία του κλιματιστικού σας οποιαδήποτε στιγμή και από παντού

Έξυπνες Λειτουργίες

Συνεχής έλεγχος θερμοκρασίας, ιστορικό με γραφήματα (καμπύλη) θερμοκρασίας, auto-sleep mode, child lock

Χρονοδιακόπτης

Ρυθμίστε τις ώρες και ημέρες λειτουργίας της συσκευής σας, και ξενοιάστε! Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης θα ενεργοποιήσει αυτόματα, αλλά και θα κλείσει, τη συσκευή σας, βοηθώντας να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα. Διατίθενται 3 διαφορετικοί τύποι χρονοδιακόπτη, ώστε να επιλέξετε εκείνον που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Διαχείριση πολλαπλών κλιματιστικών μέσα από μια εφαρμογή

Η εφαρμογή aircontrol θα σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για την λειτουργία όλων των κλιματιστικών που έχετε στην επιχείρησή σας. Επίσης, με την λειτουργία child mode (κλείδωμα των πραγματικών τηλεχειριστηρίων και πρόσβαση μόνο από την εφαρμογή aircontrol) θα μπορείτε μόνο εσείς να ελέγχετε την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και όλες τις λειτουργίες των κλιματιστικών σας.

Αυτοματοποιημένες ενέργειες

Ρυθμίστε πότε θέλετε το κλιματιστικό να ενεργοποιείται αυτόματα και δείτε μέσα από γραφήματα το ιστορικό θερμοκρασίας του χώρου σας.

Σημείωση! Η συσκευασία περιλαμβάνει 1xAircontrol

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικές λεπτομέρειες και οδηγίες εγκατάστασης κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος που σας παρέχεται σε μορφή pdf

   Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Εξαιρετική σε όλα.... Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

STAYROS, LARISA, 04/10/2018
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης