Κάρτα RFID λεπτή IDC-402 κατάλληλη για πρόσβαση σε συστήματα Access Control

Κάρτα RFID λεπτή IDC-402 κατάλληλη για πρόσβαση σε συστήματα Access Control
-35%
Τιμή: €0.59
Προσφορά: €0.38
  Κωδικός προϊόντος:
IDC-402
  Μή διαθέσιμο

Χαρακτηριστικά

  • Κάρτα RFID λεπτή, για την πρόσβαση σε συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης Access Control μέσω καρτών RFID
  • Διαστάσεις:8,5x4,5cm
  • Πάχος: 0,8mm
  • Συχνότητα: 125kHz

Για την πρόσβαση σε συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης Access Control μέσω καρτών RFID, πρέπει να προμηθευτούμε κάρτες ή μπρελόκ RFID, ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών που θα έχουνε πρόσβαση.
Κάθε κάρτα ή μπρελόκ RFID έχουν τυπωμένο πάνω τους έναν 12-15ψήφιο μοναδικό για το καθένα αριθμό.
Εμείς πρέπει να προγραμματίσουμε, μέσω του ιδίου του συστήματος Ελέγχου Πρόσβασης Access Control που διαθέτουμε, αυτόν το χαρακτηριστικό αριθμό της κάθε κάρτας ή μπρελόκ.
Ακολουθούμε τις απλές οδηγίες προγραμματισμού που έχει η κάθε συσκευή Access Control και προγραμματίζουμε μία-μία τις κάρτες ή τα μπρελόκ στην συσκευή Ελέγχου Πρόσβασης Access Control που διαθέτουμε.
 

Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Μενω αθηνα -αγοραζω απο θεσσαλονικη. ergo-tel

ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΘΗΝΑ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, 19/05/2017

Το προϊον: LEAGOO SE8 (ΕΑΝ: 6928474269713) ανακαλείται και αποσύρεται με βάση τον έλεγχο που διενήργησε ο Γαλλικός Εθνικός Οργανισμός Συχνοτήτων (ΑNFR), στο πλαίσιο εποπτείας της αγοράς ραδιοεξοπλισμού λόγω μη συμμόρφωσης με τις ουσιώδεις απαιτήσεις του άρθρου 3.1.α του ΠΔ 98/2017 για την προστασία της υγείας (βλ. Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/53/ΕΕ, που έχει ενσωματωθεί στην ελληνική έννομη τάξη με το Π.Δ. 98/2017 και site: eett.gr)