Αυτόματος χρονοδιακόπτης θερμοσίφωνα WI-FI V-TIMER για σύνδεση μέσω ρούτερ αναλογικός χωρίς ρελέ

Αυτόματος χρονοδιακόπτης θερμοσίφωνα WI-FI V-TIMER για σύνδεση μέσω ρούτερ αναλογικός χωρίς ρελέ
Αυτόματος χρονοδιακόπτης θερμοσίφωνα WI-FI V-TIMER για σύνδεση μέσω ρούτερ αναλογικός χωρίς ρελέ
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €120.90

  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
V-TIMER-WIFI
  Διαθέσιμο

Χαρακτηριστικά

  • To WiFi V-Timer είναι ένα V-Timer με διπλή λειτουργικότητα
  •  Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Ίντερνετ μέσω του ρούτερ που υπάρχει στο χώρο και τοπικής χρήσης αυτού ως αναλογικού V-Timer.
  • Το WiFi V-Timer εφόσον είναι συνδεδεμένο με το Ίντερνετ μέσω του router το χώρου στο οποίο βρίσκεται μπορεί να το χειριστεί ο χρήστης από οπουδήποτε και να βρίσκεται αυτός αρκεί να έχει και αυτός πρόσβαση στο Ίντερνετ. Ο χειρισμός του WiFi μπορεί γίνει από Η/Υ (με λειτουργικό Windows, MAC OS X, Linux κ.α.), Κινητό τηλέφωνο (Android, iOS) ή Tablet (Android, iOS).
  • Αν τώρα ο χρήστης βρίσκεται στο χώρο και δεν έχει κοντά του ασύρματη ή ενσύρματη δικτυακή συσκευή (Η/Υ, κινητό, τάμπλετ) για να ενεργοποιήσει το V-Timer από αυτή μπορεί να πάει στον Ηλεκτρολογικό του πίνακα και να ενεργοποιήσει το V-Timer κατευθείαν από το ίδιο το V-Timer. Το μόνο που έχει να κάνει είναι περιστρέψει το κίτρινο διακόπτη και να επιλέξει πόση ώρα θα είναι ανοικτό το V-Timer και να πατήσει το κουμπάκι Start-Stop. To V-Timer θα ηχήσει, θα ανάψει το πράσινο λαμπάκι και θα ανοίξει ο θερμοσίφωνας.
  • Μόλις τελειώσει ο χρόνος το V-Timer θα ηχήσει, θα σβήσει το πράσινο λαμπάκι και θα σβήσει ο θερμοσίφωνας.
  • Για να το σταματήσει το V-Timer πριν τελειώσει ο χρόνος μπορεί να πατήσει πάλι το κουμπί Start-Stop. (Επίσης μπορεί να το σταματήσει και μέσω Ίντερνετ)
  • Αν το V-Timer ενεργοποιηθεί από το κουμπί του ο χρόνος που μετράει είναι αυτός που επιλέξαμε από το κίτρινο περιστροφικό διακόπτη και όχι ότι μπορεί να έχουμε βάλει μέσω Internet.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικές λεπτομέρειες και οδηγίες εγκατάστασης κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος που σας παρέχεται σε μορφή pdf  Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Πολύ καλή ηλεκτρονικών αγορών εταιρεία.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ, 10/04/2019
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης