Έξυπνος θερμοστάτης Siemens RDS110 Wi-fi με 6 αισθητήρια για πλήρη έλεγχο του χώρου σας

Έξυπνος θερμοστάτης Siemens RDS110 Wi-fi με 6 αισθητήρια για πλήρη έλεγχο του χώρου σας
Έξυπνος θερμοστάτης Siemens RDS110 Wi-fi με 6 αισθητήρια για πλήρη έλεγχο του χώρου σας
Έξυπνος θερμοστάτης Siemens RDS110 Wi-fi με 6 αισθητήρια για πλήρη έλεγχο του χώρου σας
Έξυπνος θερμοστάτης Siemens RDS110 Wi-fi με 6 αισθητήρια για πλήρη έλεγχο του χώρου σας
-35%
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €354.64
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €230.52
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
RDS110
  Διαθέσιμο

Ο Έξυπνος θερμοστάτης είναι διαφορετικός. Διαφορετικός από κάθε άλλο θερμοστάτη που γνωρίζετε. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ωφελούν τόσο τον επαγγελματία εγκαταστάτη όσο και τον τελικό χρήστη. Εύκολος στην εγκατάσταση και σε συνεχή επαφή με το περιβάλλον του, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας. 

Έξυπνος σημαίνει ότι κατανοεί τις ανάγκες σας.

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης έχει αναπτυχθεί για να σας παρέχει ιδανικές συνθήκες άνεσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και της δαπάνης για θέρμανση. Με το λιτό σχεδιασμό του ταιριάζει άψογα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Βρίσκεται πάντα σε επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο χάρη σε 6 ακριβή αισθητήρια: θερμοκρασίας, υγρασίας, φωτεινότητας, εγγύτητας, παρουσίας και ανίχνευσης μεικτών αρωματικών ουσιών/ σωματιδίων. Καθώς όλα αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του Έξυπνου Θερμοστάτη, δε χρειάζεται πρόσθετη καλωδίωση ή προγραμματισμός.  Αυτά τα αισθητήρια επιτρέπουν στον Έξυπνο Θερμοστάτη πλήρη αυτονομία.

Λειτουργία με ή χωρίς εφαρμογή

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης μπορεί να λειτουργήσει είτε απευθείας με την οθόνη αφής είτε μέσω της εύκολης και κατανοητής εφαρμογής του Έξυπνου Θερμοστάτη. Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου και παρακολούθησης του Έξυπνου Θερμοστάτη σας από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής κυμαίνονται από χρήση χρονοπρογράμματος της θέρμανσης ή/και του ζεστού νερού χρήσης, καθορισμό διαφορετικών λειτουργιών (π.χ. απουσία, παρουσία), έλεγχο υγρασίας και παρακολούθηση ποιότητας αέρα έως τη λειτουργία  Green Leaf  και πολλές άλλες. Αυτό καθιστά τον έλεγχο του Έξυπνου Θερμοστάτη εύκολο και γρήγορο.

Ο Έξυπνος Θερμοστάτης προσφέρει ένα πακέτο ουσιαστικών πλεονεκτημάτων. Δημιουργεί το ιδανικό κλίμα στο χώρο σας με τη βέλτιστη διαχείριση ενέργειας. Εκτός από την επίτευξη αυτών των στόχων, ο Έξυπνος Θερμοστάτης σάς προσφέρει πολλά άλλα προνόμια, αποδεικνύοντας ότι πλήρως κατανοεί και ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

  • Ο Έξυπνος Θερμοστάτης εξελίχθηκε για να κάνει τον χειρισμό του όσο το δυνατόν ευκολότερο. Αυτό αντανακλάται στο εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και στην οθόνη, η οποία έχει περιοριστεί στα βασικά. Οι αυτόματες αναβαθμίσεις εγγυώνται ότι ο Έξυπνος Θερμοστάτης επωφελείται από τις τελευταίες λειτουργίες.
  • Χάρη στο ενσωματωμένο αισθητήριο υγρασίας, ο Έξυπνος Θερμοστάτης απεικονίζει και ελέγχει την υγρασία του χώρου. Επιπλέον το ενσωματωμένο αισθητήριο ποιότητας αέρα σάς παρέχει τη σχετική πληροφορία, βασισμένο σε ένα κατανοητό σύστημα κωδικοποίησης χρωμάτων.
  • Ο Έξυπνος Θερμοστάτης εξασφαλίζει λειτουργία ενεργειακής διαχείρισης καλύπτοντας σημαντικές κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης. Χάρη στη λειτουργία Green Leaf, μπορείτε να είστε "έξυπνος" και οικολογικός ταυτόχρονα. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να σας παρακινήσει να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερη ενέργεια. Η εφαρμογή του Έξυπνου Θερμοστάτη είναι ο συνοδοιπόρος σας, ώστε να επιτύχετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων - απλά χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες ελέγχου και πρόσβασης.
  • Χάρη στο ενσωματωμένο αισθητήριο παρουσίας και τους κατοχυρωμένους αλγόριθμους OSC και AGC, ο Έξυπνος Θερμοστάτης δημιουργεί την ιδανική θερμοκρασία χώρου όταν ο χώρος είναι κατειλημμένος. Μαθαίνει την ιδανική στιγμή για να ξεκινήσει τη θέρμανση του δωματίου μέσα σε μια ημέρα αντί τις συνήθεις ημέρες ή εβδομάδες, που χρειάζονται οι θερμοστάτες τεχνολογίας TPI. Τα πλεονεκτήματα είναι σημαντικά: Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους, καθώς και βελτιωμένη εσωτερική άνεση. 

Για επιπλέον πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=zH1yrUD2abg

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικές λεπτομέρειες και οδηγίες εγκατάστασης κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος που σας παρέχεται σε μορφή pdf  Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.Επιλέξτε Τύπο:WiFi


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ, ΧΑΛΚΙΔΑ, 03/07/2018