Καρφιά Robot Γερμανίας μαύρα σπαστά χωρίς βόλτα Φ4xL18mm σε συσκευασία 200 τεμαχίων

Καρφιά Robot Γερμανίας μαύρα σπαστά χωρίς βόλτα Φ4xL18mm σε συσκευασία 200 τεμαχίων
Καρφιά Robot Γερμανίας μαύρα σπαστά χωρίς βόλτα Φ4xL18mm σε συσκευασία 200 τεμαχίων
-30%
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €17.24
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €12.07
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
EL-1520/1
  Διαθέσιμο

Χαρακτηριστικά

  • Καρφιά Robot Γερμανίας σπαστά
  • Διαστάσεις: Φ4xL18mm

Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ανθρακικό ατσάλι σκληραίνεται και επεξεργάζεται με πλήρως αυτοποιημένες διαδικασίες και εξοπλισμό υψηλής σκλήρυνσης με απόλυτη ασφάλεια. Τα μαύρα Robot χωρίς βόλτα είναι ειδικά καρφιά για γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη στερέωση, συνδετήρων, στηριγμάτων, κολλάρων, ξύλινων σανίδων, μεταλλικών φύλλων, προφίλ και σωλήνων με ατσάλι και μπετό.

**Η τιμή αναφέρεται σε συσκευασία 200 τεμαχίων.

Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Η παραγγελία μου ενεργοποιήθηκε αμέσως και παρέλαβα Αθήνα σε 3 ημέρες Από λάθος της αποθήκης μου έστειλαν 2 LED λάμπες μπαγιονέτα αντί Ε27 =βιδωτές . Αμέσως η εταιρία έδωσε εντολή να σταλούν πίσω Θεσσαλονίκη και να μου στείλουν της σωστές πράγμα που τα μεταφορικά για την Εrgo-tel είναι ποιο ακριβά από της λάμπες. Τελικά της κράτησα και ευχαριστώ πολύ για την άψογη οργάνωση και όχι μόνο της ERGO-TEL.GR Πάντα καλές δουλειές. Πελάτης Στάθης Κουστενης

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 12/03/2019