Έγχρωμη θυροτηλεόραση URMET 1740/40 με βάση και οθόνη 4'' για τα σετ URMET 956/71,956/72

Έγχρωμη θυροτηλεόραση URMET 1740/40 με βάση και οθόνη 4'' για τα σετ URMET 956/71,956/72
Έγχρωμη θυροτηλεόραση URMET 1740/40 με βάση και οθόνη 4'' για τα σετ URMET 956/71,956/72
-30%
Τιμή: €317.44
Προσφορά: €222.21
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
20.03.0863
  Διαθέσιμο

Έγχρωμη οθόνη Signo Urmet 1740/40 με συμβατό DDA, κατάλληλη για το σετ URMET 956/71

Ελάχιστη, κομψή και εξαιρετικά λεπτή σχεδιασμένη από το Citterio. Τα τηλέφωνα ήχου και βίντεο θυροτηλεόρασης Signo είναι τα μικρότερα του είδους τους στην αγορά: είναι πολύ συμπαγή και έχουν πάχος μόνο 5 cm. Το Signo είναι ιδανικό για όλα τα διακοσμητικά, χάρη στο υπέροχο στυλ και το ευπροσάρμοστο φινίρισμα.

Η αρμονική, απόλυτα επίπεδη επιφάνεια δεν έχει αιχμηρές άκρες: τα προφίλ είναι στρογγυλεμένα, όπως τα κουμπιά που είναι φιλικά προς το χρήστη (ανοιχτήρι θυρών και 3 βοηθητικά κουμπιά για τη λειτουργία δευτερευουσών υπηρεσιών, όπως η ενεργοποίηση των φώτων κλιμακοστασίου, το άνοιγμα μιας δευτερεύουσας κλειδαριάς και οι κλήσεις ενδοσυνεννόησης). Το ασπρόμαυρο ή έγχρωμο τηλεφωνικό παράθυρο Signo είναι ο ιδανικός συνδυασμός ποιότητας και ευκολίας: η οθόνη LCD 4Χ σε μέγεθος (έγχρωμη έκδοση).

Το θυροτηλέφωνο Signo διαχειρίζεται τις ηλεκτρονικές κλήσεις μέσω ενός ειδικού ηχείου που βρίσκεται κάτω από το μικρόφωνο και είναι συμβατό με όλα τα κύρια τηλεφωνικά συστήματα πόρτας της Urmet. Ο όγκος κλήσεων ρυθμίζεται μέσω ενός ποτενσιόμετρου τριών θέσεων (δυνατός-μαλακός, ο δεύτερος με μηχανική κόκκινη ένδειξη).

Το κουμπί πλήκτρων έχει πράσινο φως. Το πρόσθετο πλήκτρου με έξι κουμπιά, ένας διακόπτης και δύο λυχνίες LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση της απόδοσης: οι ενδεικτικές λυχνίες μπορούν να συνδεθούν κατάλληλα για να δείξουν, για παράδειγμα, την ανοιχτή πόρτα, τη μεταφορά κλήσεων κ.ο.κ., ενώ ο διακόπτης χρησιμοποιείται για τη μεταφορά κλήση προς άλλη συσκευή. Το Signo μπορεί να εγκατασταθεί στην επιφάνεια του τραπεζιού χρησιμοποιώντας μια διαφανή υποστήριξη, εναρμονίζοντας τον σχεδιασμό της οθόνης και επιτρέποντας απλά να κρεμάσετε το ακουστικό. Η καλωδίωση είναι εξαιρετικά απλή και πρακτική. Τα βραχίματα Urmet μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση της Signo με τα πιο σημαντικά αναλογικά και ψηφιακά συστήματα. Ο σταθμός διαμερισμάτων είναι έτοιμος για λειτουργία με βοηθήματα ακοής ικανά να παραλάβουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από το ηχείο της μονάδας διαμερίσματος.

Χαρακτηριστικά:

 • Διαστάσεις: (Π x Υ x Β) 205 x 225 x 50 mm
 • Τάση ισχύος: 16 - 18Vdc
 • Κατανάλωση: 0,35 Α
 • Κατανάλωση ισχύος: 6.5W
 • Κατακόρυφη συχνότητα: 50Hz ± 2%
 • Οριζόντια συχνότητα: 15625 ± 300 Hz
 • Μέγεθος οθόνης: (Υ x Μ) 81 x 59 mm
 • Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: -5 ° C + 50 ° C
 • Χρώμα: bianco
 • Φινίρισμα: γυαλισμένο

Το σετ περιλαμβάνει:

 • 1 x οθόνη: 1740/40
 • 1 x βάση: 1740/955

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικές λεπτομέρειες και οδηγίες εγκατάστασης κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος που σας παρέχεται σε μορφή pdf.  Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Άψογη σε ολα

ΑΝΔΡΕΑΣ, Θεσσαλονίκη, 20/11/2018