Αλεξικέραυνο ιονισμού Schirtec Αυστρίας S-A 68μs 59x12cm 2.8Kgr από ανοξείδωτο ατσάλι

Αλεξικέραυνο ιονισμού Schirtec Αυστρίας S-A 68μs 59x12cm 2.8Kgr από ανοξείδωτο ατσάλι
Αλεξικέραυνο ιονισμού Schirtec Αυστρίας S-A 68μs 59x12cm 2.8Kgr από ανοξείδωτο ατσάλι
-30%
Τιμή: €1860.00
Προσφορά: €1302.00
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
S-A
  Διαθέσιμο

Χαρακτηριστικά

Τα αλεξικέραυνα ιονισμού SCHIRTEC δεν περιέχουν ραδιενεργά υλικά, δεν προκαλούν ραδιενεργές ακτίνες είναι απολύτως φιλικά στο περιβάλλον, δεν είναι ραδιενεργά, δεν είναι καρκινογόνα. Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι SS AISI 304. Προστατεύουν μεγάλα πεδία από ένα σημείο με το να παραμένουν ενεργά με τον κίνδυνο κεραυνού εξαιτίας του αυξανόμενου ατμοσφαιρικού φορτίου που επηρεάζεται από καιρικές συνθήκες.

Η δομή των αλεξικέραυνων έχει ώς εξής: 

 1. Πόλος αέρα
 2. Γεννήτρια ίον
 3. Ηλεκτρόδια επιταχυντικά και ατμοσφαιρικά
 4. Ακροδέκτες σύνδεσης με γείωση 

Ο πόλος αέρα έχει μέγεθος και ποιότητα αρκετά για να μεταφέρουν αγώγιμα το χτύπημα του κεραυνού. Η γεννήτρια ίον, η σπείρα επαγωγής και ο υποστηρικτής, έχουν μεγάλη αντίσταση. Η γεννήτρια είναι τοποθετημένη μέσα σε μια ειδική κολλώδες ρητίνη. Έτσι η γεννήτρια ίον προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες. 

Τα επιταχυντικά και ατμοσφαρικά ηλεκτρόδια έχουν σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να φορτίσουν με διαφορετικό δυναμικό και με αυτό το χαρακτηριστικό επιτυγχάνεται τα ηλεκτρόδια να λειτουργούν ταυτόχρονα ως πηγή επιπλέον ιονισσμού και σαν επιταχυντής. Η ρύθμιση γίνεται με τον αριθμό της αντίστασης των ηλεκτροδίων και γεννητριών ίον κια για αυτό υπάρχει και διαφορετική απόδοση μεταξύ των αλεξικέραυνων. Ο ακροδέκτης σύνδεσης συνδέει τη θεμελίωση της γείωσης με την κεφαλή. Την ίδια στιγμή σύνδεση με τον πόλο οροφής δίδεται με την σωλήνα που έχει το αλεξικέραυνο. Όλα τα υλικά έχουν αντίσταση στη σκουριά και βεβαιώνονται στα πιστοποιητικά TUV. Όλα τα αλεξικέραυνα ελέγχονται σε εργαστήρια BET, CTI Βιέννης και ICMET. 

 • Η συσκευή μέσω του ίον κατευθύνει στο έδαφος τον κεραυνό σε 30ms-45ms ή 60ms (ms-μs-micro second-1mt) γρηγορότερα από απλή ακίδα. Απωθεί κεραυνούς που έρχονται πλησίον 30mt,45mt ή 60mt αντίστοιχα. Αυτή είναι η ακτίνα προστασίας και το κυριότερο πλεονέκτημα των αλεξικέραυνων ιονισμού. 
 • Κάθε αλεξικέραυνο ιονισμού S-S, S-AS, S-DAS,S-DA συνοδεύεται με εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών από την τιμολόγηση σύμφωνα με το Αυστριακό Δίκαιο. 
 • Οι μετρήσεις μπορούν να γίνουν με τον SA-1T tester πριν και μετά την εγκατάσταση και οποιαδήποτε στιγμή ο tester θα δείξει OK: πράσινο led λαμπάκι ή Faul: κόκκινο led λαμπάκι
 • Καμία ευθύνη δεν έχει ο κατασκευαστής και ο προμ/της της ακίδας για ζημιές που μπορεί να προκληθούν από κεραυνούς διότι οι ακίδες ιονισμού δεν παρέχουν 100% ασφάλεια έναντι των κεραυνών.
 • Οι ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν ζημιές από περιβαλλοντικούς παράγοντες(κεραυνούς, καταιγίδες κ.λ.π)
 • Σημαντικό είναι επίσης να έχει γίνει σωστά όλη η εγκατάσταση γείωσης, η οποία θα πρέπει μα ελέγχεται περιοδικά συνήθως 1φορά/χρόνο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Δτ: 68μs (ms-μs-1 micro second=1mt)
 • Μέγεθος: 59x12cm
 • Βάρος: 2,8Kgr
 • Ss: ανοξείδωτο ατσάλι 
 • Κάτω άκρη: εσωτ. 25mm, εξωτ. 30mm
 • Καταλήγουν σε σωλήνα Φ εσωτ.25mm-Φ εξωτ. 30mm
Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

πολυ εξυπηρετικοι ολοι !!!!!!!το προσωπικο του τηλεφωνικου κεντρου πολυ ευγενικο!!!

Μπαμπης, Κερκυρα, 10/05/2018