Βάση με πρόσθετα πλήκτρα URMET 1740/86 συμβατό με SIGNO οθόνη

Βάση με πρόσθετα πλήκτρα URMET 1740/86 συμβατό με SIGNO οθόνη
-30%
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €133.30
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €93.31
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
1740/86
  Διαθέσιμο

Βάση με πρόσθετα πλήκτρα URMET 1740/86 συμβατό με SIGNO οθόνη

Το προϊόν αυτό χρησιμοποιείται σε συστήματα βίντεο με ομοαξονικό καλώδιο και διαθέτει μια πρόσθετη μονάδα που αποτελείται από 6 κουμπιά, 2 LED και διακόπτη. Η κόκκινη ενδεικτική λυχνία εάν τροφοδοτείται δείχνει την υπηρεσία ανοικτής πόρτας η πράσινη λυχνία LED, από την άλλη πλευρά, υποδεικνύει ότι η κλήση έχει διοχετευτεί σε μια δεύτερη εσωτερική συσκευή (π.χ. ενδοσυνεννόηση τηλεφώνου, ενδοεπικοινωνία κ.λπ.) ή σε ένα κιβώτιο ρελέ. 788/52, η οποία επιτρέπει την αυτόματη λειτουργία ανοίγματος θυρών εισόδου μετά από μια κλήση με το πάτημα κουμπιού. Τα 6 κουμπιά που είναι διαθέσιμα στο πρόσθετο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση κλήσεων ενδοσυνεννόησης ή άλλων δευτερογενών υπηρεσιών.

Χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο: 1740/86
  • Διαστάσεις: (Π x Υ x Β): 246 x 225 x 50 mm
  • Καλωδίωση: Ομοαξονικό
  • Ενδεικτική λυχνία LED, πράσινη και κόκκινη
Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Αψογοι!

ΙΩΑΝΝΗΣ, ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, 30/05/2019