Προσαρμογέας απλής γραμμής τηλεφώνου URMET 1332/40 για συστήματα με καλωδίωση 4+N

Προσαρμογέας απλής γραμμής τηλεφώνου URMET 1332/40 για συστήματα με καλωδίωση 4+N
Προσαρμογέας απλής γραμμής τηλεφώνου URMET 1332/40 για συστήματα με καλωδίωση 4+N
-30%
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €213.32
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €149.32
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
1332/40
  Διαθέσιμο

Η συσκευή επιτρέπει τη χρήση παραδοσιακού αναλογικού τηλεφωνικού τερματικού σταθμού ή τηλεφωνικού σταθμού Urmet Domus για την πραγματοποίηση κλήσεων σε τηλεφωνική γραμμή και σε θυρίδες τηλεφωνικών θυρών (4 + n). Μπορεί να συνδεθεί μια τηλεφωνική γραμμή (PSTN), μέχρι δύο μονάδες πόρτας και ένα τηλέφωνο. Οι λειτουργίες γίνονται εύκολα με τη χρήση τηλεφωνικών θυρών Urmet Domus (σειρά 4091) με ειδικά κουμπιά.

Χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο: 1332/40
  • Ισχύς: 12Vac - 50 / 60Hz
  • Κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής: 3VA
  • Μέγιστη. κατανάλωση: 10VA

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικές λεπτομέρειες και οδηγίες εγκατάστασης κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος που σας παρέχεται σε μορφή pdf.

   Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Αν και πρώτη φορά που έκανα αγορά από εσάς, ήταν άμεση η αποστολή της παραγγελίας μου, τα μεταφορικά σε λογικά πλαίσια, και το προϊόν όπως το περίμενα. Νομίζω ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα μιας και είδα κάποια στιγμή τη σελίδα σας, και τα προϊόντα που έχετε, καλύπτουν πολλές ανάγκες του σπιτιού, όλα σε λογικές τιμές..

Δήμητρα, Χανιά Κρήτη, 10/01/2019