Μονάδα ελέγχου WI-FI smart switch SONOFF BASIC ενός καναλιού για απομακρυσμένη ρύθμιση συσκευών

Μονάδα ελέγχου WI-FI smart switch SONOFF BASIC ενός καναλιού για απομακρυσμένη ρύθμιση συσκευών
-25%
Τιμή: €17.73
Προσφορά: €13.30
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
309-109100001
  Διαθέσιμο

Χαρακτηριστικά

  • Μετατρέψτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα φορτία σας ή τις συσκευές σας, με χρήση κινητού smartphone και πάρτε τον πλήρη έλεγχο, ακόμα και εάν είστε χιλιόμετρα μακριά, χρησιμοποιόντας την εφαρμογή eWelink app.Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης χρονοδιαγράμματος, χρόνου καθυστέρησης απενεργοποίησης και δημιουργία διάφορων σεναρίων όταν ελέγχουμε πολλές συσκευές ταυτόχρονα (πχ να σβήνουν όλα τα φώτα με ένα πλήκτρο από το application).
  • Είσοδος:90 - 250 V AC 50/60Hz
  • Ανοχή έντασης:10 A
  • Κανάλια:1
  • Συσκευασία:1
  • Τύπος:BASIC

APP για Android συσκευή:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coolkit&hl=el

APP για iOS συσκευή:
https://apps.apple.com/us/app/ewelink-smart-home-control/id1035163158

Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.

   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Στην προηγούμενη παραγγελία που ειχα κάνει το μοναδικό προβλημα ήταν η συσκευασία .Τα φωτιστικά μου είχαν έρθει χτυπημένα.Τώρα στην τελευταία παραγγελία ηταν ολα άψογα σημαντική προοδος μπράβο να συνεχίσετε έτσι

ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΤΑΛΑΝΤΗ, 18/09/2018

Το προϊον: LEAGOO SE8 (ΕΑΝ: 6928474269713) ανακαλείται και αποσύρεται με βάση τον έλεγχο που διενήργησε ο Γαλλικός Εθνικός Οργανισμός Συχνοτήτων (ΑNFR), στο πλαίσιο εποπτείας της αγοράς ραδιοεξοπλισμού λόγω μη συμμόρφωσης με τις ουσιώδεις απαιτήσεις του άρθρου 3.1.α του ΠΔ 98/2017 για την προστασία της υγείας (βλ. Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/53/ΕΕ, που έχει ενσωματωθεί στην ελληνική έννομη τάξη με το Π.Δ. 98/2017 και site: eett.gr)