Ασύρματος ψηφιακός θερμοστάτης χώρου Computherm RF 6A ΣΕΤ πομπός & δεκτής

Ασύρματος ψηφιακός θερμοστάτης χώρου Computherm RF 6A ΣΕΤ πομπός & δεκτής
Ασύρματος ψηφιακός θερμοστάτης χώρου Computherm RF 6A ΣΕΤ πομπός & δεκτής
Ασύρματος ψηφιακός θερμοστάτης χώρου Computherm RF 6A ΣΕΤ πομπός & δεκτής
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €59.36
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €53.42
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
COMPUTHERM-Q3RF
  Διαθέσιμο

Περιγραφή θερμοστάτη

Θερμοστάτης χώρου q3rf μπορεί να ρυθμίσει όλων των ειδών τους λέβητες που διατίθενται στην ελληνική αγορά. Είναι εύκολος στην εγκατάσταση και επιτρέπει τη διαχείριση κάθε είδους λέβητα πετρελαίου η φυσικού αερίου, ηλεκτρικής θέρμανσης και συστήματος κλιματισμού. Συνδέεται μέσω καλωδίου δυο αγωγών, ανεξάρτητα από την τάση 24v η 230v.

Ο θερμοστάτης μπορεί να προγραμματιστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει τη ρύθμιση των συσκευών για συστήματα θέρμανσης, ψύξης και την διατήρηση της θερμοκρασίας του σπιτιού η του γραφείου σας με μεγάλη ακρίβεια, επιτυγχάνοντας μεγίστη άνεση και εξοικονόμηση ενεργείας.

Ο θερμοστάτης αποτελείται από δυο μέρη - έναν ασύρματο φορητό θερμοστάτη χώρου και μια συσκευή λήψης, η όποια ελέγχει το λέβητα / κλιματισμό η ένα θερμαντικό ηλεκτρικό σώμα.

Οι δυο συσκευές επικοινωνούν ασύρματα μέσω ραδιοεπικοινωνίας συχνότητας, έτσι δεν χρειάζεται να συνδεθούν καλώδια μεταξύ του θερμοστάτη και του λέβητα / κλιματισμού. Και οι δυο συσκευές έχουν ρυθμιστεί στο εργοστάσιο σε μια ενιαία συχνότητα για τη σωστή λειτουργιά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές του θερμοστάτη (πομπός):

 • Εύρος μέτρησης θερμοκρασίας:  5 - 35 °c  (με βήμα ανά 0,1 ° c)    
 • Εύρος θερμοκρασίας που ρυθμίζεται:  10 - 30 °c   (με βήμα ανά 0,5 ° c)
 • Τάση τροφοδοσίας:   2 х 1,5 v αλκαλικές μπαταριές (lr6, aa)
 • Μέγεθος:  112 x 75 x 45 mm
 • Βάρος:  154 γρ.
 • Τύπος του αισθητήρα:  ntc 10 kohm  +1%25 ° c

Τεχνικά χαρακτηριστικά του δεκτή

 • Τάση τροφοδοσίας 230 v ac, 50 hz
 • Κατανάλωση ρεύματος 6 w
 • Αλλαγή τάσης 24 v ac/dc – 250 v ac; 50 hz
 • Ισχύς σύνδεσης 6 a ( 2 a ανεξάρτητη επιβάρυνση)
 • Εμβέλεια σήματος περίπου 50 μετρά.
 • Συνολικό βάρος της συσκευής 150 γρ.

H αλλαγή ενός κοινού θερμοστάτη με νέο ηλεκτρονικό η ψηφιακό θερμοστάτη , συνεπάγεται άμεση εξοικονόμηση ενεργείας καύσιμου η ηλεκτρικής ενεργείας) που μπορεί να φτάσει έως 25% . Επίσης επιτυγχάνει συνθήκες θερμοκρασιακής άνεσης με μεγάλη ακρίβεια λόγω της πολύ μικρής απόκλισης που έχουν από την πραγματική θερμοκρασία. Συνιστούμε την ρύθμιση του θερμοστάτη όχι πάνω από 21 0c κατά την χειμερινή περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικές λεπτομέρειες, οδηγίες εγκατάστασης  και λειτουργίας κατεβαστέ το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος που σας παρέχεται σε μορφή pdf.  Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.Τύπου:Ασύρματοι


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

συνεχιστε ετσι!!!

παναγιωτης, παραμυθια, 16/02/2018
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης