Ασύρματος ψηφιακός θερμοστάτης χώρου εβδομαδιαίος Computherm Q7RF ΣΕΤ πομπός & δεκτής

Ασύρματος ψηφιακός θερμοστάτης χώρου εβδομαδιαίος Computherm Q7RF ΣΕΤ πομπός & δεκτής
Ασύρματος ψηφιακός θερμοστάτης χώρου εβδομαδιαίος Computherm Q7RF ΣΕΤ πομπός & δεκτής
Ασύρματος ψηφιακός θερμοστάτης χώρου εβδομαδιαίος Computherm Q7RF ΣΕΤ πομπός & δεκτής
Ασύρματος ψηφιακός θερμοστάτης χώρου εβδομαδιαίος Computherm Q7RF ΣΕΤ πομπός & δεκτής
Τιμή (με Φ.Π.Α.): €72.75
Προσφορά (με Φ.Π.Α.): €65.48
  Προσθήκη ποσότητας:
        Κωδικός προϊόντος:
COMPUTHERM-Q7RF
  Διαθέσιμο

Περιγραφή του θερμοστάτη

Θερμοστάτης χώρου Q7RF μπορεί να ρυθμίσει όλων των ειδών τους λέβητες που διατίθενται στην ελληνική αγορά. Είναι εύκολος στην εγκατάσταση και επιτρέπει τη διαχείριση κάθε είδους λέβητα πετρελαίου η φυσικού αερίου, ηλεκτρικής θέρμανσης και συστήματος κλιματισμού. Συνδέεται μέσω καλωδίου δυο αγωγών, ανεξάρτητα από την τάση 24v η 230v.

Ο θερμοστάτης μπορεί να προγραμματιστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει τη ρύθμιση των συσκευών για συστήματα θέρμανσης, ψύξης και την διατήρηση της θερμοκρασίας του σπιτιού η του γραφείου σας με μεγάλη ακρίβεια, επιτυγχάνοντας μεγίστη άνεση και εξοικονόμηση ενεργείας. Για κάθε ημέρα της εβδομάδας μπορείτε να επιλέξετε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα θερμοκρασίας. Την ημέρα μπορείτε να επιλέξετε 6 (έξι) διαφορετικό προγράμματα λειτουργιάς (σε βήματα των 10 Λοπ.) Στους οποίους για κάθε πρόγραμμα ορίζετε διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης η ψύξης με βήμα 0,5 º C.

Ο θερμοστάτης αποτελείται από δυο μέρη - έναν ασύρματο φορητό θερμοστάτη χώρου και μια συσκευή λήψης, η όποια ελέγχει το λέβητα / κλιματισμό η ένα θερμαντικό ηλεκτρικό σώμα.

Οι δυο συσκευές επικοινωνούν ασύρματα μέσω ραδιοεπικοινωνίας συχνότητας, έτσι δεν χρειάζεται να συνδεθούν καλώδια μεταξύ του θερμοστάτη και του λέβητα / κλιματισμού. Και οι δυο συσκευές έχουν ρυθμιστεί στο εργοστάσιο σε μια ενιαία συχνότητα για τη σωστή λειτουργιά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ (ΠΟΜΠΟΣ):

 • ΕΥΡΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ 0- 35 ° C (με βήμα ανά 0,5 ° C)
 • ΕΥΡΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ 7- 35 ° C (με βήμα ανά 0,5 ° C)
 • ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 2 х 1,5 V αλκαλικές μπαταρίες (LR6 AA)
 • ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 1,3 mW
 • ΜΕΓΕΘΟΣ 112 x 75 x 45
 • ΒΑΡΟΣ 154 γρ.
 • ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ NTC 10 Kohm +1% 25 ° C

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ

 • ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 230 V AC, 50 Hz
 • ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 6 W
 • ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΣΗΣ 24 V AC/DC – 250 V AC; 50 Hz
 • ΙΣΧΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ 6 A ( 2 A ανεξάρτητη επιβάρυνση)
 • ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΜΕΤΡΑ.
 • ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 150 γρ

H αλλαγή ενός κοινού θερμοστάτη με νέο ηλεκτρονικό η ψηφιακό θερμοστάτη , συνεπάγεται άμεση εξοικονόμηση ενεργείας καύσιμου η ηλεκτρικής ενεργείας) που μπορεί να φτάσει έως 25% . Επίσης επιτυγχάνει συνθήκες θερμοκρασιακής άνεσης με μεγάλη ακρίβεια λήγω της πολύ μικρής απόκλισης που έχουν από την πραγματική θερμοκρασία. Συνιστούμε την ρύθμιση του θερμοστάτη όχι πάνω από 21 0c κατά την χειμερινή περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικές λεπτομέρειες, οδηγίες εγκατάστασης  και λειτουργιάς κατεβαστέ το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος που σας παρέχεται σε μορφή pdf.  Τεχνικές προδιαγραφέςΡωτήστε περισσότερα για το προϊόν

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν και δεν την βρήκατε στην παραπάνω περιγραφή ή μέσα στο pdf αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ερώτηση σας.

Εάν είστε συνδεμένοι το όνομα, το επώνυμο, το email και το κινητό σας (*) συμπληρώνετε αυτόματα σε άλλη περίπτωση παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία.

(*)Συμπληρώστε το κινητό σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS μόλις απαντηθεί το ερώτημα.Τύπου:Ασύρματοι


   Έγραψαν για το ηλεκτρονικό κατάστημα ERGO-TEL.GR

Πολύ αξιόπιστοι....και γρήγορη παράδοση!

Δημητριος, Θεσσαλονικη, 15/01/2018
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης