Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Για να κάνετε επιστροφή προϊόντων που αφορά παραγγελία που έχετε κάνει ηλεκτρονικά από το κατάστημα μας παρακαλώ ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα, αν έχετε κάνει τηλεφωνική παραγγελία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
1. Συνδέεστε στον λογαριασμό σας
2. Κάνετε κλικ στην ΠΡΟΒΟΛΗ των παραγγελιών μου
3. Διαλέγετε την παραγγελία σας η οποία αφορά την επιστροφή και κάνετε κλικ στην ΠΡΟΒΟΛΗ (Προσοχή!!! Επιστροφή μπορείτε να κάνετε μόνο σε παραγγελίες που η κατάσταση τους είναι Έχει αποσταλεί ή παραδόθηκε.
4. Κατόπιν κάνετε κλικ στο Επιστροφή προϊόντος
5. Στην καινούργια σελίδα που μας ανοίγει στο πεδίο ποσότητα επιστροφής πληκτρολογούμε την ποσότητα που θέλουμε να επιστρέψουμε
6. Στο επόμενο βήμα συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία και πατάτε αποστολή
7. Αποστολή φωτογραφιών
Μπορείτε να μας αποστείλετε φωτογραφίες από τυχών σπασμένα προϊόντα μέσω VIBER στο 6970 428 870 ή στο email: epistrofes@ergo-tel.gr

Το προϊον: LEAGOO SE8 (ΕΑΝ: 6928474269713) ανακαλείται και αποσύρεται με βάση τον έλεγχο που διενήργησε ο Γαλλικός Εθνικός Οργανισμός Συχνοτήτων (ΑNFR), στο πλαίσιο εποπτείας της αγοράς ραδιοεξοπλισμού λόγω μη συμμόρφωσης με τις ουσιώδεις απαιτήσεις του άρθρου 3.1.α του ΠΔ 98/2017 για την προστασία της υγείας (βλ. Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/53/ΕΕ, που έχει ενσωματωθεί στην ελληνική έννομη τάξη με το Π.Δ. 98/2017 και site: eett.gr)